My Telekom icon

My Telekom APK Download

App By:
Telekom Albania
Version:
1.8 for Android
Updated On:
Nov 16, 2018

This apk is virus free and safe to download from this mirror.


App Category:
Free Tools Apps
Requirements:
Android 4.2+
Get it on:
Get My Telekom on Google Play
Package Name:
telekom.al.mytelekom

My Telekom App Description

Me My Telecom tani ju keni mundësinë të kontrolloni llogarinë tuaj kudo, kudo.
Me aplikacionin tim të telekomit ju mund të:
- Kontrolloni bilancin tuaj,
- Kontrolloni njësitë e mbetura të paketës / paketës suaj,
- Paguani dhe paguani faturën / fatura ose faturë tjetër
- Futni përsëri numrat e telekomunikacionit përsëri
- Aktivizoni paketa ose shërbime të ndryshme
Dhe shumë karakteristika të tjera

_

Me My Telecom, ju tani keni mundësinë për të menaxhuar llogarinë tuaj në çdo kohë, kudo.
Me aplikacionin tim të telekomit ju mund të:
- Kontrolloni ekuilibrin tuaj
- Kontrolloni njësitë e mbetura të paketës suaj
- Kontrolloni dhe paguani faturën tuaj ose faturën e telekomit tjetër
Ngarkoni numrin e telekomit
- Aktivizoni paketa dhe / ose shërbime
Dhe shumë karakteristika të tjera

What's New in 1.8 of My Telekom

Ke shumë miq?
Dhuro MB dhe lumturoji ata
Me versionin e ri mund të shijosh Data Sharing me njerëzit e tu të dashur!
Për ta bërë me të thjeshtë, kemi përmirësuar edhe log in që te ruash fjalëkalimin.

Do you care about your friends?
Share your MB and make them happy
Update My Telekom now and enjoy Data Sharing with your beloved ones!
To make it easier, we’ve improved log in experience.

App Versions History

Version Size Required Android Published on
1.4 (9) 21.5 MB Android 4.2+ Jul 09, 2018 Download
1.3.1 (8) 21.5 MB Android 4.2+ Jun 18, 2018 Download
1.3 (7) 21.5 MB Android 4.2+ Jun 17, 2018 Download
1.2 (6) 20.1 MB Android 4.1+ Dec 27, 2017 Download
1.1 (3) 19.1 MB Android 4.1+ Oct 22, 2017 Download